juci vendégház

békésszentandrás

Körös partján található Békésszentandráson, családias környezetben várjuk a pihenni, feltöltődni vágyókat. Vendégházunk önálló ház, zárt udvarral.

A házban két szoba, nagy nappali, amerikai stílusú konyha található, mely teljesen felszerelt. A szobákban és a nappaliban is található egy-egy tv, melyeken közel 80 csatorna van. Wifi is van. A házban két személyes szauna is található. Az udvaron 6 személyes jakuzzi és kerti főzési lehetőségek, mint bográcsozás, tárcsázás, grillezés, nyársalás várja a pihenni vágyó vendégeket.

Aktív pihenéshez ajánlom Békésszentandrás csodás strandját, ahol lehet pecázni, kajakozni, kenuzni, suppozni, vízibiciklizni, fürdeni lehet. A strand melletti foci pályán focizni. A faluban lehetőség van bicikli bérlésre is, így biciklivel is fel lehet keresni a helyi Duzzasztót, Hyunyadi rom kastélyt és a falu mellet található Gödény halmot is.Akinek ez még nem elég, annak a 8 km-re található Szarvas várost ajánlom számtalan látnivalóval, mint az Arborétum, Mini Magyarország, vadas park, a történelmi Magyarország közepe és a Vízi Színház.

A fürdeni szeretők is megtalálják nálunk, amit keresnek, mert Szarvason is és Cserkeszőlőn is fedett és nyitott termál strandokon élvezhetik a fürdőzést.

juci vendégház

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket