Főtér Apartman

Szarvas

Családoknak is ideális! 4 fő részére kényelmes szállás.Szarvas belvárosában, a Köröstől 1km-re a Szarvasi Vízi Színháztól 1km-re található apartman kiadó azoknak, akik nem ragaszkodnak a vízparthoz, de frekventált helyről szeretnék felfedezni a várost és a környéket.

Mi vár itt önökre?

Az apartman klímával felszerelt,1 hálószoba, nappali,konyha,fürdőszoba,található.A konyha jól felszerelt tűzhely ,mikrohullámú sütő,kávéfőző vízforraló stb. Autóval pár perc alatt elérhető az Arborétum, Mini Magyarország makettpark, Körös-völgyi Állatpark. Fedett gyógyfürdő 200 méterre található. 

További látnivalók: Tessedik Sámuel Múzeum,Szárazmalom, Sárarany Szalmaporta,Történelmi Magyarország közepe, Ruzicskay György alkotóház, Katalin II. sétahajó, kajak és kenu bérlés. Közelben reggeliző , cukrászda étterem. De más programok esetén a fürdőiről híres Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Gyula is könnyen megközelíthető.

Cím: 5540 Szarvas Főtér 2/C

Főtér Apartman

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket