Home Eseménytár Idős fák nyomában – vezetett túra a Szarvasi Arborétumban

Idős fák nyomában – vezetett túra a Szarvasi Arborétumban

Idős fák nyomában

Vezetett túra a Szarvasi Arborétumban

Idős fák nyomában túravezetés kérhető a Föld napja hetében, valamint a Madarak és Fák napja kapcsán csoportoknak a Pepi-kertben.

A  3 órás programban az idős famatuzsálemek, valamint az új Parkerdei élmények attrakciói megtekintése mellett az Ökojátékparkban, és a Gyógynövénykertben természetismereti / gyógynövényismereti foglalkozást kínálunk csoportoknak.

A túraprogram Jakab Gusztáv – A Szarvasi Arborétum – Pepi gróf öröksége címmel megjelent fotóalbumban található képek, leírások kiegészítésével mutatja be a 82 hektáros Szarvasi Arborétum  különleges növény-, és állatvilágát. 

A túrán csoportosan vehet részt bárki, akik bejelentkezik a programra, a táv könnyű gyaloglással 6, 5 km-es távon minden korosztály számára teljesíthető.

A program ára: 3.000,-Ft/fő, amely egyben tartalmazza az arborétumi belépőjegyet is.  A túra minimum 10 fő részvételével indul. A programra előzetes időpontfoglalás szükséges a túravezetőnél:

Kugyeláné Décsei Mónika 30 430 7754

 

Bővebb információ:

Web: www.cervinushaz.hu

Telefon: 06 66 311-464

E-mail: cervinushaz08@gmail.com

dátum

2023.ápr.14. - 22.
MÁR BEFEJEZŐDÖTT!

időpont

Egész napos

helyszín

Szarvasi Arborétum
5540 Szarvas, i.kk.9.
Honlap
http://pepikert.hu/
Kategória
Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket