Home Eseménytár Öröm a Zene / Dobbantó / Zenei Tehetségkutató Fesztivál

Öröm a Zene / Dobbantó / Zenei Tehetségkutató Fesztivál

Az Öröm a zene tehetségkutató sorozat részeként 2023-ban is meghirdetésre kerül a Dobbantó zenei tehetségkutató fesztivál a szarvasi Granárium Zebra Club színpadán a hangszeres zenét játszó előadóknak. A nagy múltú klub versenyei számos zenekar számára jelentettek ugródeszkát. Nálunk kezdte bontogatni szárnyait az Ektomorf, a Magna Cum Laude, a Fatal Error, a Mongooz and the Magnet és a The Luckies, hogy csak néhány nevet említsünk azok közül a zenekarok közül, melyek a klubban zajló tehetségkutatóknak a színvonalát egyre feljebb és feljebb emelték. Az AŽUR zenekar pedig az 2017-es Öröm a zene tehetségkutató verseny országos döntőjét is megnyerte.
Indulási feltételek:
– csak saját szerzeményekkel, amelyek szövegét a zsűri számára kérjük csatolni, ha angol nyelvű, akkor a magyarra fordítását
– stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen
– a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által terjesztett hanghordozóval (kivétel a szerzői kiadás
– egy zenekar nevezésének minimum két darab hangzó anyagot kell tartalmaznia: 1 db élő felvételt (nem kikevert, próbateremben akár telefonnal rögzített videó) és egy demót, de ha nincs demótok akkor lehet mindkét felvétel próbatermes.
A NEVEZÉS ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE AZ ÉLŐ FELVÉTELES ANYAG!
A jelentkezés 2023. április 10-én indul és 2023. május 28. éjfélig tart. A jelentkezési lap a klub honlapjáról tölthető le: 

dátum

2023.jún.17.
MÁR BEFEJEZŐDÖTT!

időpont

22:00 - 23:00

helyszín

Granárium Zebra Club
5540, Szarvas Kossuth Lajos utca 2.
Kategória
Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket