Cervinus Teátrum

Szarvas

A Cervinus Teátrumban a kultúra különböző színtereit és szolgáltatásait egyedi módon hangoljuk össze, így különböző igényeknek megfelelő kínálattal várjuk Önt, családját, barátait.

Színház – A boldogság szereti a társaságot

Országszerte és külföldön is sikeres színházunk előadásainak sorában talál musicalt, operettet, prózát, táncszínházat, mesejátékot. Választhat a színháztermi, kamaratermi produkcióink közül, sőt egyedi élményt nyújthat a festői szépségű környezetben található Vízi színházunk is. Eldöntheti, hogy bérletet, vagy alkalomra szóló jegyet vált nálunk, és ami kiváltképp egyedivé tesz minket, hogy színházunk a magyarországi szlovák nemzetiség kultúrát is képviseli és közvetíti.

Szarvasi Mozi – Ahol élmény minden képkocka!

Mozitermünk Dolby 3D Digital Cinema – 5.1 Nexo professzionális hangtechnikával rendelkezik. Több, mint 40 négyzetméteres vásznával a Szarvasi Mozi a megyében található legnagyobb vizuális élményt nyújtja nézőinek.
Premier moziként az év összes nagysikerű alkotása világ, illetve országos megjelenéssel egyidőben tekinthető meg. A moziterem bérlése egyaránt igényelhető, remek lehetőséget kínálva ezzel családi, vagy céges rendezvényekhez.

Rendezvényház – ITT mindig történik valami

Mi nem csupán programokat kínálunk, hanem közművelődési feladatokat ellátva rendezvényházként adunk otthont számos művészeti, vagy egyéb közösségnek, zenei, kultúrális programnak. A városközpontban álló épületünk konferenciák, szaktáborok, városi ünnepségek reprezentatív színhelyéül is szolgálhat.

Cervinus Teátrum

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket