SZARVASI GYÓGYFÜRDŐ

Szarvas

Szarvas aktív pihenésre szolgáló attrakciói közül ajánljuk a Szarvasi Gyógyfürdő szolgáltatásait.
Fedett medencéinkben rossz idő esetén is töltekezhet, kikapcsolódhat, akár az egész családdal.

Körös parti vendégházban pihen? Aktív pihenésre érkezett a városba? Csoportosan üdül Szarvason?
A Szarvasi Gyógyfürdőt miért hagyná ki szarvasi programjai közül?
A gyógyfürdő fedett sport, tan és pezsgőmedencékkel, törökös hangulatú gyógyvizes medencékkel, szaunákkal, szoláriummal várja kedves vendégeit. Családias hangulatú fürdőnkben a forró nyári napokon árnyas zöldterület, napozóterasz nyújt felfrissülést. Rosszabb időjárás esetén fedett medencéinkben kapcsolódhat ki. Fürdőnkben Ön és gyermekei is biztonságosan strandolhatnak, pihenhetnek.

A Szarvasi Gyógyfürdő egész évben várja vendégeit.

A szarvasi fürdőkultúra már a török időkben ismert volt.  A gyógyfürdő főépülete 1902-ben épült, amely 2004-ben 2000 m2-es medencetérrel bővült ki.

A Szarvasi Gyógyfürdő gyógyvizének jótékony hatását két törökös hangulatú gyógymedencében élvezheti. A sportolást 25 méteres úszómedence, a fürdőzést 90 cm mély medencék szolgálják.

A pezsgőmedencében, valamint szaunaszigeten és szoláriumban regenerálódhat, feltöltődhet.
Nyári napokon a kültéri napozó terasz és árnyas zöldterület valamint kerti játékokbiztosítják a kellemes időtöltést. Várjuk Önöket egész évben!

SZARVASI GYÓGYFÜRDŐ

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket