Szent andrás sörfőzde

BÉKÉSSZENTANDRÁS

A Holt-Körös partja mellett, a történelmi Magyarország mértani középpontjában létezik egy kisüzem, ahol a jó sör mércéje már közel három évtizede átértékelődött. A 2011-ben az év sörfőzdéjének választott békésszentandrási Szent András Sörfőzde nem titkolt célja, hogy a sörivást valódi gasztronómiai eseménnyé nemesítse. Ezt az állandó minőségi alapanyagokkal, a megszokott típusok receptjeinek tökéletesítésével és az új trendekkel való kísérletezéssel teszi meg.

A Szent András Sörfőzdében álmodták meg az ország első valódi gyümölcsből készült meggyes sörét, ami a Fekete elnevezésű tradicionális baksörrel egyetemben idáig a legtöbb díjat söpörte be. Mostanra a Szent András Sörfőzde sörei már több díjat zsebeltek be, mint ahány év áll a főzde mögött: több mint félszáz díjnál tartanak, legyen szó hazai vagy nemzetközi éremről, dizájndíjról, vagy az év sörfőzdéje titulusáról. Mára a főzde portfóliójában közel 30 féle sörtípus megtalálható, melyet a főzde TesztAndrás névre keresztelt small batch szériás kísérleti sörei és az év minden szakában főzött szezonális különlegességek egészítenek ki. Ezek a minden évben megújuló karácsonyi Esthajnal és a húsvéti Nyúlon Innen, Nyúlon Túl sörsorozatok.

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket