ÁLOMKERT VENDÉGHÁZ

BÉKÉSSZENTANDRÁS

Mi vár itt önökre?

A legpazarabb, leggyönyörűbb közvetlen vízparti nyaralónk, hatalmas tágas terekkel, minden jóval felszerelve, amit csak szeretnél. Válaszd az Álomkert Vendégházat, ha nagy társasággal érkezel, baráti összejövetelt, nagy családi találkozót vagy esetleg céges csapatépítőt, laza hangulatú konferenciát szervezel! Itt mindenki kényelmesen elfér!

7 szoba, 8 fürdőszobával, 24 férőhelyes.

A házban minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Az udvaron hőszivattyúval fűtött, mobil fedéssel ellátott medence található, vízi bárszékkel, bárpulttal. Kiépített grillezővel és bográcsozó sarokkal, 8 személyes jakuzzival, finn szaunával, rönk játszótérrel, saját lekerített stéggel, csónakkal, SUP-al, és vízibiciklivel várjuk vendégeinket.

A földszinten 2 szoba és 3 fürdőszoba található (1 szoba és 1 fürdőszoba mozgássérültek számára akadálymentesített), az emeleten további 5 szoba található saját fürdővel ellátva. A tágas nappali a bárpulttal ellátott konyhával egybe van építve, az asztalok akár 40 főre is megteríthetők.

Az udvar zárt parkolója 6 személygépkocsinak biztosít helyet.

Álomkert Vendégház

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket