álomtanya szarvas

szarvas

Hagyomány a mai kor igényességével.

A tanya 5 személy kényelmes elszállásolására alkalmas nyaraló, Szarvas külterületén helyezkedik el 3 kilométerre a központtól és a Körösparttól. Csendes, nyugodt, madárcsicsergős környezet, ideális választás családoknak, és a nyugodt pihenést kedvelőinek. 

Körösparti nyaralók üzemeltetésével és kiadásával foglalkozunk több éve Szarvason és Békésszentandráson. Látgasson el a korospart.com oldalra, ahol vendégként válogathat a szálláshelyeink széles választékából, nyaralótulajdonosként pedig bővebb információt talál az általunk nyújtott szolgáltatásról. Két éve már SUP bérbeadással is foglalkozunk. Várjuk az érdeklődők megkeresését!

Épület 

Az 5 személyes házban felszerelt konyha, egy tusolóval és wc-vel és kézmosóval felszerelt fürdőszoba és két hálószoba áll vendégeink rendelkezésére.  Az egyik hálószobában (Minimál szoba) egy kétszemélyes nagyméretű franciaágy, míg a másik szobában (Tisztaszoba) 3 ágy áll rendelkezésre. Ágyneműt biztosítunk. A vezetékes víz mosogatásra, fürdésre ajánlott. Ivóvizet egy csappal ellátott 60 literes tartályból biztosítunk vendégeink részére.  

Kert 

Nagy, ligetes zárt udvar, biztonságos parkolás több autó részére is. A tanyán csak Önök fognak tartózkodni. 3 fedett tornác étkezés és pihenés céljára.  Grillezési és bográcsozási lehetőség biztosított. Lengőteke, fészekhinta, hintaágy biztosított. 

További infók, programok

700 méterre fekszik az épülettől a Régimódi étterem. Műút és kerékpárút vezet a belvárosba.

Programlehetőségek a közelben: Köröspart, sétahajózás, vízisportok, Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Vízi Színház, Szent András Sörfőzde, Szarvasi Gyógyfürdő, kerékpár túrák, horgászat. 

Ebben az üdülőben házi állatot sajnos nem áll módunkban fogadni. Légkondicionáló külön díjszabás ellenében vehető igénybe.

 

 

ÁLOMTANYA SZARVAS

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket