LIGETSZÉPE VENDÉGHÁZ

BÉKÉSSZENTANDRÁS

A nyaraló 4 személy kényelmes elszállásolására alkalmas szálláshely, Békésszentandráson a Liget és a vízpart ölelésében helyezkedik el pár perc sétára a centrumtól. A Kákafoki holtág közvetlen partján, 10 méteres saját partszakasszal. Saját stég, sekélyre kialakított partszakasz a gyermekek részére.

Körösparti nyaralók üzemeltetésével és kiadásával foglalkozunk több éve Szarvason és Békésszentandráson. Látgasson el a korospart.com oldalra, ahol vendégként válogathat a szálláshelyeink széles választékából, nyaralótulajdonosként pedig bővebb információt talál az általunk nyújtott szolgáltatásról. Két éve már SUP bérbeadással is foglalkozunk. Várjuk az érdeklődők megkeresését!

Épület 

A 4 személyes kétszintes ház alsó szintjén egy felszerelt amerikai konyhás nappali, egy tusolóval és wc-vel és kézmosóval felszerelt fürdőszoba, míg a felső szinten két hálószoba 2-2 darab egyszemélyes ággyal, melyek alapesetben össze vannak tolva, kvázi dupla ágyként funcionálnak, de igény esetén szét is lehet őket húzni.  Ágyneműt biztosítunk.

Kert, part 

Körbevett fedett terasz kerti konyhával, bográcsozó hely, kerti bútorok a kinti étkezéshez, napozóágyak, csónak áll rendelkezésre.

További infók, programok

A nyaralótól kerékpárút vezet minden irányba. Centrum, boltok, éttermek, sörfőzde 5-10 perc sétára. Ételrendelési lehetőség a helyi éttermekből.

Programlehetőségek a közelben: Köröspart, sétahajózás, vízisportok, Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Vízi Színház, Szent András Sörfőzde, Szarvasi Gyógyfürdő, kerékpár túrák, horgászat. 

Ebben az üdülőben házi állatot sajnos nem áll módunkban fogadni.

LIGETSZÉPE VENDÉGHÁZ

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket