tündérlak nyaraló

békésszentandrás

A ház 4 személy kényelmes elszállásolására alkalmas vízparti nyaraló, a Siratói-Holt-Körös  holtág partján, Békésszentandráson a Kenderföldi üdülősoron helyezkedik el.

Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, ideális választás családoknak, horgászoknak és a nyugodt pihenést kedvelőinek. 

Körösparti nyaralók üzemeltetésével és kiadásával foglalkozunk több éve Szarvason és Békésszentandráson. Látgasson el a korospart.com oldalra, ahol vendégként válogathat a szálláshelyeink széles választékából, nyaralótulajdonosként pedig bővebb információt talál az általunk nyújtott szolgáltatásról. Két éve már SUP bérbeadással is foglalkozunk. Várjuk az érdeklődők megkeresését!

Épület 

A 4 személyes légkondícionálóval is ellátott nyaralóházban felszerelt konyha, egy tusolóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba és egy hálószoba áll vendégeink rendelkezésére.. A földszinten található továbbá a WC-vel, tusolókabinnal felszerelt fürdőszoba is. A hálószobában egy kétszemélyes nagyméretű franciaágy és egy kihúzható szintén kétszemélyes kanapéágy áll rendelkezésre. Ágynemű biztosított, a vezetéskes víz csak  mosogatásra és fürdésre ajánlott.  

Kert, vízpart 

A három oldalról zárt, vízpart felől átjárható üdülő kertjében kerti bútorokból élvezhető a Körösre nyíló páratlan kilátás. A nyaraló 13 m széles vízpartjához önálló, stég kapcsolódik, ahol fürdőzésre, napozásra és horgászatea nyílik lehetőség.  Grillezési és bográcsozási lehetőség biztosított.Parkolásra telken belül van lehetőség. 

Ebben az üdülőben házi állatot sajnos nem áll módunkban fogadni!

tündérlak nyaraló

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket