zöld orom vendégház

békésszentandrás

Háromgyermekes családként tudjuk, milyen meghatározó az a néhány nap, amit a szülők és a gyerekek együtt tölthetnek. Erre a rövid időre koncentrálódik a pihenés a kikapcsolódás, ellenben az itt szerzett élmények még sokáig feltöltődést és visszatérő beszédtémát jelentenek a mindennapi rohanásban.

Arra is rájöttünk, hogy mindehhez alig néhány hozzávaló szükséges: vízpart, nyugalom, ébresztőóra nélküli végtelenített idő, finom falatok és néhány emlékezetes program.

Az utóbbit az életünkben a szabadulószobák és kalandtúrák jelentik, amelyekkel hat éve foglalkozunk Szarvason. Ízelítőként a Zöld Oromban Vendégházban is berendeztünk egy „Mini szabadulószobát”, amellyel vendégeinknek kedveskedünk, illetve egy játék és könyvsarokkal várunk benneteket az egyik szobánkban.

A Siratói üdülősoron található vendégház vendégház 4+2 férőhelyének köszönhetően párok, kis és nagycsaládok is megtalálják nálunk a nyugalmat. Bízunk benne, hogy a mocsári cirprus árnyékában elköltött reggeli, a Holt-Körös kenuval történő felfedezése és házikó romantikája visszacsempészi azt a hangulatot, amit a róla elnevezett sorozatban Anne-nek otthona, a Zöld Orom jelentett.

Amit kínálunk:

– Közvetlen vízparti szállás napozóágyakkal és kenu korlátlan használatával

– Nagy stég akár 24 órás horgászati lehetőséggelJ

– 4+2 ágyas férőhely (igény szerint utazóággyal, etetőszékkel kiegészítve)

– Klimatizált helyiségek 

– Wifi

– Teljesen felszerelt konyha

– Televízió, hűtőgép, vízforraló, mikro, kétfajta kávéfőző (igény szerint babavíz)

– Reggeli igény szerint hamisítatlan falusi falatokkal (www.falusifalatok.hu)

– „Mini szabadulószoba” a házban

– Játék és könyvsarok

 

Udvar:

– Zárt parkolóhely

– Kedvezménykártya számos szarvasi attrakcióhoz

 

Nálunk a vendég az első, ezért:

– Nincsenek hétvégi vagy ünnepi felárak

– Klímahasználat ingyenes

zöld orom vendégház

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket