Szarvasi Szabadulószobák

Szarvas

Az első szarvasi szabadulószoba 2015-ben nyitotta meg kapuit, Békés megyében másodikként.
A Titkos szoba a Szárazmalom területén működött, s stílszerűen az utolsó szarvasi molnár üzenetét fejtették meg a játékosok. Ezt követően törekedtünk rá, hogy minden évben újdonsággal lepjük meg a „szabadulni vágyó” vendégeket.

Jelenleg három pálya közül választhatnak a csapatok. Az Arborétumban a Viharzóna és az Árnyékvilág kódfejtős játékot próbálhatják ki, a Vasút utca 10. szám alatt pedig az Idő fogságában játék izgalmaival ismerkedhetnek meg. Újdonságként idén ugyanezen a helyszínen – várhatóan húsvéttól – már a 4. pálya, a Pandora is elérhető lesz. Emellett egy szabadtéri családi kalandtúrával, a Csodaösvénnyel és egy városfelfedező sétával, a Tessedik kincse nyomában című játékkal is várjuk az érdeklődőket. Az előbbit főként kisgyermekes családok, az utóbbit felnőttek, baráti társaságok számára ajánljuk.

A különleges élmények kedvelőinek idén elkészítettük a LeBILINCSelő vacsorát, amelyben egy izgalmas nyomozást ötvözünk a gasztronómiával (maximum 20 fő). Ennek folytatása a Ciao, Bella – avagy gyilkosság Szicíliában nyomozós játék, amely már 100 fő számára is igénybe vehető.

Szarvasi Szabadulószobák

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket