Cool4u Kft

Szarvas

Cégünk, a Cool4u Kft. a világ legnagyobb lakossági klímagyártójának magyarországi vezérképviseletét látja el és az ország legnagyobb darabszámban értékesített klímamárkájának, a Gree klímának az importőre és nagykereskedője. Hosszú távú sikerünk kulcsa a zavartalan információáramlás biztosítása, a torzításmentes tiszta kommunikáció, a fejlesztések folyamatosságának megőrzésével fenntartott lendület és a következetesség.

Sikereink visszaigazolásaként a városunktól Gazdaságfejlesztési díjat vehettünk át, négy egymást követő évben is MagyarBrands díjat érdemeltünk ki, felkerültünk a kereskedelemben 100 legjobban teljesítő magyar középvállalat listájára, kétszer is BestBuy Award-ot kaptunk, bekerültünk társadalmunk kiemelkedő teljesítményei között említve a British Enciklopédia magyar kiadásába. Továbbá a Gree Stratégiai Partnerek 2019-es világtalálkozóján 160 ország közül „A Világ Legjobban Fejlődő Gree Kereskedője” díjat és „A Legjobb Marketing Tevékenység” díjat is kiérdemeltük, és a világ legnagyobb klímagyárának alelnöke személyesen kért fel bennünket, hogy mutassuk be az elért eredményeinkhez vezető utunkat.

A Gree gyár 2022-ben újra versenyt hirdetett a világ összes Gree vezérképviselete között. A Gree légkondicionálók kizárólagos magyarországi vezérképviselete elhozta a “Legjobb marketing tevékenység” és a “Legkreatívabb nyomtatott hirdetés” díját is, ezzel nem csekély elismerést szerezve világszerte a klímapiac szereplőinek körében.

Végül, de nem utolsó sorban a magyar vállalati szféra nagy renoméjú magazinjai, mint Forbes és HVG által készített presztízs listák alapján a 100 legértékesebb magyar tulajdonú vállalat között, illetve az 50 legeredményesebb nagykereskedelmi cég között tartják nyilván a legtőkeerősebb klímapiaci márka vezérképviseletét, a Cool4u Kft.

Elérhetőségek:

Az Ön böngészője sütiket használ a webhelyen való jobb navigáció, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. View more
Elfogadom a sütiket